Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Knight's Sword

 

Besorolás

Közepes

Hosszúság

Közepes

Szükséges:

Küldetések

 

Képességek

10-es Mining

Ajánlott képességek: Minél nagyobb Cooking skill, minél nagyobb Defence skill a bluerite-s barlangba.

Tárgyak

Redberry pie(vagy Redberries, Pot of Flour, Bucket of Water), 2 Iron bar, pickaxe(csákány), páncélzat

 

Kezdőpont

Faladorban, a fehér lovagok kastélyában

Jutalom

1 quest pont, 12725 Smithing xp.

 

A küldetés

Érdeklődj a Lovag Kardja után Faladorban, a fehér lovagok kastélyában(White Knights Castle). Menj át a hídon, a kastélyba és beszélj a fegyvernökkel(Squire). 

Azt mondja elvesztette a kardot és a segítségedet kéri, hogy újat szerezzen. Azt kéri menj el a törpéhez "Imcando"hoz, aki segít a kardot létrehozni neked, de azt nem tudja, hogy ő hol lakik.

Kérdd Reldo, a varrocki könyvtáros segítségét. Menj Varrokcba a palota északi részén találod a könyvtárat. Beszélj Reldoval aki elmondja, hogy "Imcando", Port Sarimtól(kikötőváros délen) délre lakik egy kis kuckóban, a sziget legdélebbi csücskén, ahol mellette északra tőle van egy kis templom. Imcando ezen a déli csücskön lakik, ahol házát egy kovácsmühely ikon jelzi.

 

Menj beszélgess vele. Imcandonak szüksége van 1 redberry pie-ra amit a következő módon szerezhetsz:

  1. Port Sarim ételboltjában tudsz venni Pot of Flour-t. Vegyél legalább egyet.
  2. Redberryt szerezhetsz Varrocktól délre lévő bánya mellett, vegyél fel 4db-ot legalább. 
  3. Szükséged lesz 1db pie dish-re, amit a Cooking Guild-ban tudsz szerezni, vagy a Crafting skilled használva, Soft Clay-ból tudsz csinálni.
  4. Egy vödör is kell amit bármelyik General Store-ban beszerezhetsz! Ezt egy kútnál tölts meg vízzel szökőkútból vagy sima kútból!
  5. Ezek után, használd a Bucket of Water-t a Pot of Flour-on és válaszd ki alul a "Pastry dough"-t.
  6. A Pastry Dough-t tedd bele a Pie Dish-be. (használd rajta)
  7. Használd rajta a Redberryt.
  8. Az Uncooked Pie-t süsd meg bármely tűzhelyen (pl Port Sarimban mert közel van)

Ha minden jól ment, megkaptad a Redberry Pie-t. Ha véletlenül elrontottad, akkor csináld meg újból az egészet, míg sikerül.

(RÉSZLETES LEíRÁS SÜTÉS-FŐZÉSRŐL itt)

Miután kész a pite, vidd el Imcandonak, és kínáld meg vele. Elfogadja és azt mondja hogy kell neki egy kép a kardról, ami egykor egy lovagé volt de elveszett!

A képet(Picture of a Sword of a White Knight), Faladorban találod a Fehér Lovagok kastélyában. Először beszélj a fegyvernökkel aki azt mondja Hogy "Sir Wyinn" fiának szobályában van a kép egy polcon bezárva!(a kép a Kastély keleti oldalán van a 3dik emeleten ott van Sir Wyinn is és mögötte a szoba!) Ha felértél a lépcsőn, menj be a szemben lévő ajtón, és a szobában a falon függő vitrinben van a kép a kardról! Vegyed ki és vidd el Imcandonak, aki elveszi tőled és azt mondja, hogy szüksége van a kard legyártásához 2db iron bar-ra és 1db blurite ore-ra.

Iront szerezhetsz a bányában és könnyen bar-rá olvaszthatod,vagy vehetsz más játékosoktól.
Blurite ore-t pedig Imcando Háza mögötti dombra mászva és ott a létrán lemenve, a föld alatti dungeon végén találhatsz, 1db kell csak! Vigyázz mert itt magas szintű szörnyek vannak és megtámadnak!!!

Ha megvan minden menj el Imcandohoz, és add oda neki a cuccokat! Elkészült a Lovag új kardja! 
Trükk: Ha Thurgonak viszel 2 bluerite-t és 4 iron bart és megkaptad a kardot, ha azonnal eldobod, megkéred Thurgo-t, hogy csináljon újat, és utána felveszed az eldobottat, aztán mielőtt a Squirenek adod megint eldobod egyiket, akkor lesz magadnak is egy ilyen kard.

A kardot vidd vissza Faladorba, a Fehér Lovagok Kastélyába és add oda a fegyvernöknek(Squire)aki megköszöni és megjutalmaz!

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 25423
Hónap: 414
Nap: 13